Gott och blandat =)

Måste säga att det var verkligen skönt att jag fick ett lugnt schema på jobbet idag.. hade en hemsk natt.. :( Kommer inte ihåg vad jag drömde, men det var ingen rolig dröm, för jag kunde knappt sova, har legat och halvsovit hela natten.. Sen så när jag vaknade imorse kände jag mig jätte orolig och så :( Inte kul alls.. Sen så utöver det har jag fått en förkylningsblåsa mitt på tungspetsen, och så skar jag mig i fingret ikväll när jag fixade med maten.. *suck* en sån otur jag ska ha..

Men men, jag får bara hoppas på att jag får sova bättre inatt och att jag får ett lugnt schema imorgon också.. Imorgon är iallafall sista dagen denna veckan som jag jobbar. Efter jobbet kommer Therese hit (runt 5) så ska vi gå lite på burlövs center, snacka skit, äta (hemma) och lite sånt smått och gott.. =) Sedan hämtar Uffe oss när han slutat jobba, så ska vi hämta Sing Star som jag ska få låna av Jenny (Tack så jätte mycket, lovar att vara rädd om det och att lämna minneskortet hemma hos dig så ingen slår dina rekord) ;)

Ja, så vi alla ska sova hos Uffe till på fredag då. Sen på förmiddagen där åker vi till Ekeby till min kära mamma. Så ska vi hämta Sofia på hennes skola, och sen mot eftermiddagen försvinner mamma och Magnus till Malmö så då är vi barnvakter :D Ska bli kuul.

Nästa vecka jobbar jag måndag och tisdag som det ser ut just nu. Sen på fredagen åker jag och älsklingen till Gbg och stannar över helgen. Vi tar tåget hem till skåne igen på måndag vid 2-3 tiden eller något sånt.. Kommer inte ihåg den exakta tiden, men ja.. något sånt var det iallafall :P

Jag har förresten varit duktig idag (men det är ju inget ovanligt, är jag ju alltid annars också) :D Hihi.. Ne, men jag har faktiskt putsat fönstret på rummet idag + hjälpt till med maten. Men måste säga att jag är trött.. Men men, lägger mig nog runt 9-10 idag också :) Blir nog en ganska lagom tid tror jag.

Peel-off mask

Hej hopp alla glada =) Har varit en så underbart skön dag i dag (eller, nästan hela dagen). Fick dessutom tid att gå ut en runda med en av vårdtagarna på jobbet idag som inte själv har möjlighet att ta sig ut på egen hand. Men efter halva vägen började det blåsa upp lite, men det var skönt med frisk luft. Senare när jag slutade så kom det en skur (den andra för dagen) men sen blev det ganska fint/skönt väder igen.

Jag sitter just nu med en pelling-mask i ansiktet. Den har suttit i i 10min nu och ska sitta i i 5min till. Sen ska den dras av =) Så får se hur resultatet blir. Kan skriva det senare i inlägget här =)

Annar i veckan har det inte hänt så mycket.. jag har jobbat både måndags och idag.. var även en runda på burlövs center idag och köpte min present till min underbara systerson Liam som fyller 1 den 3 december. (Men kan tyvärr inte berätta vad det blev eftersom min syster läser min blogg, och hon får ju heller inte veta) Hehe. Jag får berätta i ett senae inlägg. Jag och älsklingen ska ju upp till Göteborg nästa helg och hälsa på så då får jag ta en bild på lillkillen med hans present :)

Ne, nu ska masken bort.. kommer snart igen =)

Så, nu var peeling-masken borta och resultatet blev kanon. Min hy blev lenare och ser blankare ut :) känns även vädligt fräsch. Jag kan ju berätta vilken produkt jag använt: Peel-off mask, vegetabilisk renhet från Yves Rocher. Den kostar endast 65:- så den rekomenderas för er som tycker om att pyssla om er själva ibland =) Ni kan läsa mer om produkten här: http://www.yves-rocher.se/control/product/~category_id=1300/~pcategory=1000/~product_id=65650

Nej nu ska jag snart lägga mig, så får skriva mer en annan dag =)

Musiiica

Det är lite kallt ute ikväll kände jag nu precis när jag var ute och gick en runda med pricken.. Men ska kanske ändå ta och gå ut och gå en runda sen strax innan jag går och lägger mig. Det är ju bara till att ta på mig en till tröja så håller jag värmen fint :)

Jag har ju varit inne annars hela dagen. Har städat undan lite på rummet, duschat och så har jag ju lyssnat igenom Uffes skivor som han hade liggandes i den gamla bilen.. Det fanns 64 skivor så jag lyssnade inte igenom alla låtar, utan bläddrade bara igenom och hörde jag genom det lilla att det var hack så la jag den åt sidan.. Så resultatet blev följande:

18 skivor med hack
4 skivor fungerade ej
4 skivor var tomma - så dem snor jag och bränner lite musik på sen ;)
7 skivor var med endast hard core
31 skivor var med blandad musik

Jaa, men som sagt så finns det säkert fler skivor med hack i.. därför har jag nu börjat så smått och lyssna igenom heela låtarna.. Jag är på min första låt på min första skiva, så med den biten har jag inte kommit särskilt långt.. Hehe =)

Men men, det får ta den tid det har.. Jag har iallafall delat upp dem och lagt dem på olika platser nu så att jag inte blandar ihopa dem :) Egentligen hade jag tänkt kasta dem skivorna med hack i.. Men sen ändra jag mig för det var tydligen 2 låtar som Uffe ville ha, och jag orkade inte leta efter just dem låtarna.. + så är det ju inte hack i absolut alla låtarna på dem skivorna.. och vissa av låtarna som det inte var hack i var ju bra =) hehe.. så dem får slängas efter hand som jag/vi lyssant igenom dem hela låtarna och skivorna för att se om det är värt att spara eller inte.

Jag fick mitt paket från Yves Rocher idag också :) Jag hade beställt 2 handkrämer som är bra för både huden och naglarna, en peel-off mask och ett läppsyl. Sen fick jag dessutom två söta ekorrer (mjukisdjur) på köpet, den ena är vit och den andra är brun :) Hihi, jätte söta är dem.

Hmm, denna första låten på denna första skivan var lång, den har varat i 10 minuter och är inte slut än, haha.. Men än sålänge är det inget hack i den. Tur är ju det för det är en bra skiva =)

Ja ne, jag ska ta ett foto på sakerna jag fick idag och lägga upp här.. Sen blir det att kika runt lite på datan och lyssna igenom denna skivan.. Sen får jag gå ut och gå en runda och sen sova.. Ska upp och jobba imorgon, börjar halv 8, sen vet jag inte när jag slutar.. men tror jag slutar 4. Money money..

Jag lägger även upp en bild på kalendern jag köpte häromdagen (den gröna köpte jag).. hade såån beslutsångest, hehe..



Strömavbrott

Då ligger man här i mörkret och bara myyser. Jag är hemma hos Uffe och strömmen har gått, den har säkert varit borta i snart en timme eller så tror jag.. Så vi hann aldrig laga mat här hemma och var jätte hungriga.. så det fick bli kebabtallrik till Uffe och spätta till mig ikväll =)

För övrigt idag så har vi haft fullt upp här hemma med att flytta och ändra om på möbler i rummen på ovanvåningen, hängt in massa kläder i garderoben och så.. Så det har tagit sin tid. Men Pade har också varit här så han fick hjälpa till med dem tunga lyften ;) Haha..

Men jaa. När jag och Uffe ändå var inne i Sjöbo och handlade maten, så passade jag på att köpa en påse ostbågar som vi kan mysa på ikväll =) Och nu menar jag inte att vi ska hälla ut dem i soffan eller sängen och ligge/sitta på dem och mysa ;P Haha, mena ju att vi ska äta dem under tiden vi myser såklart.

Ikväll blir det tyvärr inte att gå ut på en promenad :( Det är hemskt väder och som sagt ingen ström.. Så man ser inte ett piss här i området nu ju. Men jag har ju varit igång hela dan och fixat och donat med massa annat, så det får duga för idag.

Hade tänkt duscha också ikväll ja, men det går ju heller inte utan strömmen *suck* Får vänta till senare om strömmen kommer tillbaka då eller så får jag ta det imorgon förmiddag innan jag ska hem.

Uffe ska jobba kväll imorgon och jag ska jobba på fredag. Så han passar på att lämna mig innan han kör till jobbet. Så får jag se där hemma ifall jag har fått mina biobiljetter än så jag och Therese kan gå på bio på fredag :) Annars får det ju vänta ett tag till.. Sen blir det att åka till Uffe i helgen också :)

Ja ne, detta får räcka för ikväll.. det är rätt jobbigt att sitta och skriva i mörkret :p Ser ju knappt knapparna på datan så får gissa mig fram var alla bokstäverna sitter.. Men så duktig som jag är så klarar jag ju det galant ;)

Kannibal :/

Fy fan, så jävla hemskt :/ En 27-årig man; Sergey Gavrilov från Ryssland tillagade och åt sin egen mamma. Han hade tydligen blivit arg på henne då hon inte ville ge honom sin pension. Han hade slösat alla sina egna pengar på vodka och spelautomater. Så i samband med detta bråket slog han sin mamma med en tegelsten och ströp henne till döds. När maten senare började ta slut i hemmet skar han av skivor på hennes ben och tillagade pasta och soppa av henne i över en månad.

Polisen kom på honom då dem skulle ta honom för en mobilstöld. När dem knackade på hos mannen hade dem fått se mamman ligga på balkongen med båda benen avskurna. Efter en psykutredning har det framgått att Sergey är mentalt normal och visste precis vad han höll på med. Straffet blev 15 år och så minus straffrabatt på 9 månader eftersom han erkände. Så fängelsetiden hamnade på 14 år och 3 månader.

Therese-dag =)

Idag har jag varit med Therese =) Har varit jätte kul. Först när jag kom in med bussen i Lödde så gick jag inom bageriet och köpte 2 vaniljbullar så jag kunde bjuda på en lite fika när jag kom fram :) Väl framme hos Therese så sminkade jag mig först och sen gick vi ner och drack kaffe och te och gottade oss lite =)

Vi hade tänkt oss att vi skulle simma egentligen idag. Men det blev lite ändringar på det. Efter att vi fikat gick vi nämligen ner till vårdcentralen så att Therese kunde få sin vaccination. (Hihi, jag fick hålla henne i handen för att hon inte alls tycker om sprutor.) såå gulligt :D Sen efter det så hade hon ju så ont så vi sa det att vi tar simningen en annan dag.

Vi gick en runda till center syd efter vi hade varit på VC iallafall. Där gick vi runt och kollade efter en julklapp till Linn och så lämnade Therese sin cv till några butiker (hon söker ju jobb så). Snackade en massa skit också så klart, hade jätte kul =)

Väl hemma igen åt vi middag. Det blev god lax med potatis, hollandaisås och kokta morötter. =) Kom på det precis att jag har ätit myycket lax på sista tiden :D Jag åt ju laxburgare hos Jenny två dagar i rad som hennes blivande sambo Christopher hade tillagat (jäätte goda var dem). Sen så har jag ätit lax hemma hos Uffe och så nu hemma hos Therese. Hihi, så nyttig jag varit :D

Jaa, istället för att nu simma så bestämde vi oss för att ha en lite myskväll med godis och film =) Så vi kollade på en surf-film (kommer inte ihåg vad den heter), men den var jätte bra. Mitt i filmen pausade vi för att lägga ansiktsmask också. Så men fick len fin hud på köpet ikväll =)

Sedan åkte jag hem med bussen ungefär 10 i 10. Så nu sitter jag här och bloggar. Tänkte bara skriva detta så ska lägga mig nu. Ska upp och jobba imorgon. Börjar halv 8 och jobbar till ? ... Vet inte hur länge men något mellan 6 och 8 timmar blir det.. Ska dessutom jobba 7-10 (3 timmar) lördag och söndag också. Det är inte många timmar men lite extra pengar skrapar jag ju ihop, och dem är välbehövliga (eller hur man nu kan säga) hehe. =)

Men tack Therese för en underbart rolig dag. Det behövdes för oss båda tror jag =) Så får vi hoppas att biljetterna kommer snart också så vi kan gå på bio på fredag nästa vecka =)

Oooh, måste bara säga en sak till =) Det var ju såååå gulligt när Therese skulle ta av sig sitt plåster där hon vaccinerat sig. Hon ville ju inte alls så istället för att dra det snabbt så tog det säkert 1-2 minuter innan plåstret var av. Hon drog det så sakta och säkert som ingen annan skulle lyckas med. Och så så där lite spänd och granskade varende millimeter plåstret rörde sig när hon drog av det.. Hihi, såå sött =) Synd jag inte filmade det ;)

Vinterhud

Under den nordiska vintern utsätts vår hud för stora påfrestningar; torr och kall luft, samt stora temperaturväxlingar mellan utomhus- och inomhusklimat. Det är därför väldigt viktigt att vårda och ge huden extra omsorg under vinterhalvåret. Därför bjuder jag på en liten förklaring till vad som händer med vår hud under vintern och så självklart på 5 enkla tips.

Vad händer med din hud i kyla?
Kylan och det torra klimatet gör att vår hud snabbare torkar ut och huden får svårt att bevara fukten. För att kompensera ökar huden sin produktion av fukt. Då hudens ”byggstenar”, som bidrar till att bevara fukt och smörja huden, har blivit skadade och glidit isär, klarar inte vår hud att binda fukt till huden. Det leder till att vi får en torr hud som stramar, kliar och ofta blir röd.

Fem tips för vinterhud

  1. Duscha mindre, eftersom vatten och vanlig tvål kan torka ut din hud. Använd gärna en återfettande bad– och duscholja istället för tvål.
  2. Tvätta och smörj in din hud på kvällen så att huden inte är fuktig när den kommer i kontakt med kall luft.
  3. Tänk på att smörja in områden som mer än andra utsätts för kyla: ansikte, hals, öron och anklar.
  4. Välj material som håller din hud varm och torr och klä dig i flera lager.
  5. Använd halsduk, mössa som täcker öronen samt handskar eller vantar som täcker handlederna.

 

Händelserik vecka :)

Jag vet, förlåt.. Har inte skrivit på några dagar (igen) :$ Har helt enkelt inte haft någon ork för det.. Har fortfarande hosta och är lite förkyld vilket gör mig slö, sen så har det varit andra saker som man gjort så jag inte haft tid över heller. Men jag har en annan gladare nyhet, jag har fått över bilderna pappa tog på mig på halloween, så tänkte lägga upp dem nu (inte allihopa men dem 2 bästa eller så kanske)..

Ja, nu efter några dagar så kommer jag ju inte ihåg exakt allt som hänt.. Men en liten smabb update kan jag nog skrapa ihop :)

Enligt kalenderna så har jag jobbat 2 dagar förra veckan ;) Måndagen och torsdagen (8 timmar båda dagarna).. Sen om jag inte har helt fel för mig så sov jag hos Uffe måndag till onsdag. På onsdagen och fram till på fredagen hade vi även besök här hemma av stora syster Sandra och systersonen Liam. Var jätte kul att träffa dem igen =) Var ju ett tag sedan sist.. Men nu har vi iallafall bokat in en ny tid att träffas =) Då blir det jag som kommer upp till henne och Danne i Göteborg. :) Då följer även Uffe med, så det ska bli jätte kul =) Har ju sagt jätte länge att jag ska komma upp och hälsa på, men det har alltid kommit något ivägen.. men jaa.. Nu blir det av iallafall.

Sen i fredags åkte jag hem till Linn i Landskrona med Jessica. Så vi hade en liten tjejkväll med guitarhero, dans, kareoke och sedan utgång på Tages. Hade kul =) Men nästa gång föredrar jag baren ;P Hehe.

Jaa, natten gick och på lördagen under förmiddagen åkte jag hem till Uffe och vi tog det bara lugnt =) Dem hade gäster också (Kaj och Ingela). Så det blev god mat och lite skit snack. Jenny kom också dit så =) Maten bestod av: Lax, potatis, grönsaker, gos sås och lite annat smått och gott. Fick även efterrätt :) Cheesecake och så chokladpudding, så fick man själv äta det man var sugen på =)

På söndagen blev det ännu fler gäster. För då var det fars dag,-välkomst,-och avskedsfest för Hasse, Robert, Ulf (papporna), Rebecka (välkommen hem), Tobbe och Marika (som åker till Australien snart). Denna dagen beställde vi mat från pizzerian. Jag åt spätta med pommes och remouladsås :) Det var jätte gott, men blev mätt snabbt, så jag orkade inte äta upp allt, inte ens hälften :(

Överhuvudtaget så har det varit en mycket trevlig vecka =)

Idag har också varit en trevlig dag.. Har inte gjort något kul alls, men är ändå på så sjukt bra humör :) Vet inte varför, men är verkligen glad idag. Idag har jag bara jobbat och så städat här hemma. Och där emellan blev det en trevlig pratstund i en röd liten bil nedanför lägenheten =)

Nej, nu får jag avsluta här :)





Vilodag

Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt här hemma.. Dagen började med att gå upp vid 5, skulle åka med Uffe tidigt eftersom han skulle jobba och jag skulle hem. Så när jag kom hem la jag mig och sov en stund i soffan. Inte alls den skönaste platsen att sova på men men, det duger :)

Jag vaknade igen vid 9 tror jag det var, hörde att Liam var vaken (min systerson) så jag gick in till honom och Sandra (min syster) och snackade lite skit med Sandra och busade lite med Liam :) Han är ju bara sååå goo.

Har haft huvudvärk från och till idag och så har jag fortfarande hosta, som inte vill försvinna :( Det är så sjukt jobbigt. Har svårt att sova om nätterna på grund av den. Men den försvinner snart igen hoppas jag på. Inte alls kul att vara så förkyld.. Jag ska lägga mig 9 idag också, måste försöka sova så mycket som möjligt när när jag inte är så bra + så ska jag ju jobba imorgon och på fredag. Kan ju hoppas att jag får helgen ledig sen i och med att jag inte är helt frisk.

Hade tänkt lägga upp bilder på mig från halloween, men har inte fått över dem på data än :( Pappa har inte hittat sladden till kameran, så det dröjer ett tag till.. förhoppningsvis inte allt för länge. Vill ju får över bilderna =) Vad jag såg på kameran så blev dem bra iallafall. Hehe..

Ja ne, jag har inte något direkt att skriva om just nu eftersom jag inte gjort något direkt.. Har ju som sagt inte mått så bra dem senaste dagarna.. känner mig rent död fortfarande :( Så jag får återkomma med ett annat trevligt blogginläg en annan dag =) (Redan imorgon om jag är pigg på det efter jobbet).

Jobb, stress och nyheter

Mmm.. jag vet att jag inte har skrivit något här i bloggen på länge nu.. *fy skäms på mig* Men jag har faktiskt hade en bra anledning, jag har jobbat måndag till fredag förra veckan och efter nästan varje dag har jag haft något inplanerat vilket ha lett till att jag varken har haft någon direkt tid eller ork till att blogga.. sen i lördags så skulle jag och Uffe till halloweenfest hos Jenny, och eftersom Uffe drog ut så mycket på tiden och hans bror och pappa fick för sig att fixa ljudet på Uffes bil så blev jag c:a 2 timmar sen i planeringen, så dagen blev väldigt stressig.. sen jobbade jag igen i söndags och i måndags och har varit rent död.. har hosta och så också så har bara velat vila och ta det lugnt.. Men men, nu börjar jag piggna till lite igen =) Har varit ledig idag och är ledig imorgon också.. Sen blir det att jobba igen torsdag och fredag.. hur helgen ser ut vet jag inte riktigt än, det återstår att se.

Tänkte iallafall bjuda på lite roliga nyheter =)

Naken älskare flyr äkta make
När den äkta mannen kom hem en dag fann han sin fru i säng med en annan man. Mannen blev självklart rasande och för att undgå den rasande äkta mannen klättrade älskaren ut alldeles naken genom fönstret och ställde sig på ett luftkonditioneringsaggregat.
– Människor skrattar åt hur jag såg ut naken – men jag vill poängtera att det var en väldigt kall dag, kommenterar älskaren.

Hon åt upp 78 bestick
Kvinnan hade ett tvångsbeteende av att äta silverbestick, dock endast skedar och gafflar. Hon har ett antal gånger tvingats operera sig för för detta, varav en av gångerna fick dem ut sammanlagt 78 bestick. Kvinnan har fått diagnosen borderlinepersonlighet, men har efter terapi blivit av med sitt tvångsbeteende.

RSS 2.0