I'm goood =D

Jag känner mig riktigt nöjd idag för allt jag fått gjort.

Som jag skrev igår så började jag träna idag. Jag började dagen med att gå upp en halvtimme tidigare än vanligt (05.30) och tränade i c:a 20min. Jag åt frukost och gjorde mig iordning och sen cyklade jag till jobbet c:a 06.50
Tyvärr så hade jag inget måttband tillgängligt imorse, kom på att jag hade det hemma hos Uffe. Men jag är hos honom ikväll igen, så imorgon innan jag tränar så ska jag mäta midjan och dokumentera det. :)
En sak som jag tycker är bra med jobbet är att jag där får extra träning eftersom vi cyklar från kontoret och ut till alla vårdtagarna. Så dem dagar jag jobbar får jag ju lite extra träning utöver övningarna jag gör hemma på morgonen.

Jag jobbade till 15.30 idag, hade en lugn och bra dag på jobbet. Ingen stress och inga direkt tunga lyft idag.
När jag kom hem tog jag en varm skön dusch (avslutade självklart med svalt vatten för porerna och hårets skull). Sedan gjorde jag mig iordning och packade ner mina saker igen, blev hämtad c:a 16.15 av Uffe's pappa och så bar det av mot Sjöbo.

Jag var ganska hungrig när vi kom fram så jag åt god middag direkt, som Diana (Uffe's mamma) hade lagat. Sedan satte jag mig vid telefonen och datan och började ringa runt.
Jag började med att ringa till Tele2 och sa upp mitt mobila bredband från och med den dagen min bindningstid är slut. Det var inga problem med det, änsålänge.. Får hoppas att dem inte klyddar till det sen när tiden närmar sig.. Är ju bunden till det fram till sista juli, så trots att det inte fungerar måste jag ju gå och betala för det tills dess.
Sedan så ringde jag till Telia och frågade lite om priserna på deras mobila bredband och fick lite klartecken på ändringarna av priserna runt påsk (mest så att jag inte missuppfattar något och blir rent paff när räkningarna helt plötsligt dubblas). Dem har nämligen halva priset på vissa abonnemang fram till påsk.

Jag pratade sedan med mamma och bollade lite om ifall det abonnemanget jag kollat på hos Telia var bra eller inte jämfört med de andra abonnemangen dem hade och jämfört med andra operatörer. Vi tänkte likadant och jag bestämde mig för att beställa Fri 10 som abonnemanget heter. Jag får då 10 GB data-volym, kostnadsfritt usb-modem som egentligen kostar strax över 1000:-, e-post med 5 valfria adresser, ett mediebibliotek för säker lagring, virusskydd och personlig brandvägg till datan. Dessutom är det prova på i 30 dagar. Så skulle jag inte vara nöjd, kan jag trots bindningstiden säga upp mitt abonnemang inom 30 dagar efter köpet.

Jag måste ju nämna att jag fick sitta i kö hos telia i mer än en halvtimme innan jag fick prata med någon *suck*.. Det var tur jag hade annat att göra samtidigt ju.
Under tiden beställde jag nämligen ansökningsblankett för att få ut mitt skadestånd hos brottsoffermyndigheten. Blev lite fundersam och virrig om skillnaden på postadress och gatuadress. Skulle fylla i dem två samt postnummer och postort. Men jag fick lite hjälp inne på facebook så tack till er som hjälpte mig. =)

Jaa, jag får säga att jag är nöjd med mina insatser idag. Träningen verkar hjälpa, har träningsvärk i magen ;P hehe.. Och så har jag fått lite "pappers/data-arbete" gjort. Har jobbat och är inte lika trött efter jobbet idag som jag brukar vara.. Kanske det har med att göra att jag tränat och så självklart att vi haft en lugn dag på jobbet. =)

Nej, nu får detta räcka för idag, ni orkar ju kanske inte ens läsa allt jag skrivit.. har ju blivit lite mer än vad jag brukar skriva, eller?

Träning =)

Nu har jag bestämt mig.. Jag måste ta tag i min träning här hemma. Så nu har jag börjat "planera" lite.

1)
Jag ska träna på morgonen innan jobb. De dagar jag inte jobbar ska jag gå upp 8-9 och börja dagen med att träna. - Träning är bäst på mogonen eftersom man piggnar till.
2) Jag ska följa 6 olika övningar som jag läste i amelia, som fokuserar på magträning (precis det jag behöver, en fastare mage).
3) Jag ska mäta min midja imorgonbitti innan jag börjar och igen om en månad för att se ett resultat (förhoppningsvis). ;)

Skulle denna träningen visa sig funka så ska jag dela med mig av övningarna här på bloggen :)

Snö igen =)

"Jag ser det snöar, jag ser det snöar. Det var ju roligt, hurra!" Eller njae, inte riiktigt. Jag ser inte att det snöar just nu, men det har snöat en del inatt så nu är det myycket snö igen =) Jätte fint, men kallt *brrr*

Men vi klarar oss =) Aja, idag blir det kalas här ute i Sjöbo, hemma hos Uffes faster. Vi ska fira Elin, Mathilda och Jonathan (Uffe's kusiner). Och nej, dem är varken tvillingar eller trillingar någon av dem ;) Men dem fyller år nästan samtidigt, hehe.. Vi ska även fira Fredrik (en annan kusin till Uffe) men han har tydligen redan fått sin present. Sedan om vädret tillåter så blir det även skridskoåkning hemma hos dem =) Vågar man? :/ Hehe.. Jag har ju inte åkt skridskor på lääänge, och tänk om isen spricker? :O Haha, ne.. men Elin, Mathilda och Jonathan har åkt där några gånger redan, så det ska nog inte vara någon fara med den biten.. haha =)

Jag är ju fortfarande förkyld också :( Är alldeles röd och torr runt/under näsan.. inte alls kul, men jag hostar lättare nu och är inte lika ofta täppt i näsan.. Så känns som jag är på bättringväg :) Skönt det iallafall, så jag sliper det snart. Vill ju vara frisk =)

Lägger upp en bild också på nyårsklänningen.. Det är tyvärr ingen bra bild, färgen är dålig och så har jag den inte på mig så man ser ju inte riktigt hur den sitter eller så.. Den är mycket snyggare på måste jag säga =)

Och så måste jag ju visa en bild på hur mitt hår såg ut häromdagen =) haha, jag hade badat på kvällen. Så när jag badat färdigt satte jag upp håret i en knut under natten och hade det även så under hela dagen på jobbet. Så när jag slutat jobba och skulle hoppa in i en dusch släppte jag självklart ut mitt hår och voila:



Nyår

2010.. Ja då var det nytt år :) Tiden har gått så snabbt.. Det känns inte som att ett helt år har gått redan.. Men det är skönt, det har varit ett tufft år, framförallt början och mot mitten av året.. Men som man brukar säga så är det nu ett nytt år, en ny tid väntar :) En ny, härlig och bra tid. Som jag fick höra på seansen för ett tag sedan så har jag inte fler tårfyllda pärlor att samla på mig på ett tag nu.

Gådagen för övrigt var mycket trevlig. Jag var hemma hos Uffe och hade även med mig Therese som kom redan på onsdagen. :) Förutom oss tre var även Uffe's syster, föräldrar och 2 av deras kompisar med. Först åt vi en jätte god förrätt med räkor och lax. Sedan blev det potatisgratäng, rotfruktsgratäng, oxfilé. fläskfilé, fisk och grönsaker :)

Innan vi åt efterrätt så spelade vi spelet jag fick i julklapp =) Så det kan låta.. så det blev det lite sång och tjatter, hade jätte kul.. men det är sååå svåra låtar så man kunde ju nästan inget :/ haha.. men så var det för oss alla så man slapp känna sig ensam på den biten ;)

Efterrätten sen var en typ av chokladmousse tårta med nötbotten och så var det nougat i chokladmoussen också, samt riven nougat ovanpå. Riktigt gott var det :)

Vid 10-tiden åkte jag, Uffe och Therese hem till Uffe's faster med familj. Där satt vi och snackade skit och spelade band rock eller vad det heter, ja, guitar hero iallafall :) Jag både spelade gitarr och sjöng.. Sedan blev det raket-smällning :) Vi var lite tidigare än alla andra eftersom Johan (Uffe's fasters man) hade såå bråttom ut, haha ;) Men det var fint.

Jag och Uffe gick in lite tidigare än dem andra för min tår var så frusna att jag hade jätte ont. Så vi la/satte oss i soffan vid kaminen och mös och värmde oss. Sedan kom även dem andra in och så åt vi glassbomb =) Mätta och belåtna gick vi hem sen och la oss.

Har varit ett jättebra nyår så tack allihopa =) Och gott nytt år till alla er andra.

RSS 2.0