Händelserik vecka :)

Jag vet, förlåt.. Har inte skrivit på några dagar (igen) :$ Har helt enkelt inte haft någon ork för det.. Har fortfarande hosta och är lite förkyld vilket gör mig slö, sen så har det varit andra saker som man gjort så jag inte haft tid över heller. Men jag har en annan gladare nyhet, jag har fått över bilderna pappa tog på mig på halloween, så tänkte lägga upp dem nu (inte allihopa men dem 2 bästa eller så kanske)..

Ja, nu efter några dagar så kommer jag ju inte ihåg exakt allt som hänt.. Men en liten smabb update kan jag nog skrapa ihop :)

Enligt kalenderna så har jag jobbat 2 dagar förra veckan ;) Måndagen och torsdagen (8 timmar båda dagarna).. Sen om jag inte har helt fel för mig så sov jag hos Uffe måndag till onsdag. På onsdagen och fram till på fredagen hade vi även besök här hemma av stora syster Sandra och systersonen Liam. Var jätte kul att träffa dem igen =) Var ju ett tag sedan sist.. Men nu har vi iallafall bokat in en ny tid att träffas =) Då blir det jag som kommer upp till henne och Danne i Göteborg. :) Då följer även Uffe med, så det ska bli jätte kul =) Har ju sagt jätte länge att jag ska komma upp och hälsa på, men det har alltid kommit något ivägen.. men jaa.. Nu blir det av iallafall.

Sen i fredags åkte jag hem till Linn i Landskrona med Jessica. Så vi hade en liten tjejkväll med guitarhero, dans, kareoke och sedan utgång på Tages. Hade kul =) Men nästa gång föredrar jag baren ;P Hehe.

Jaa, natten gick och på lördagen under förmiddagen åkte jag hem till Uffe och vi tog det bara lugnt =) Dem hade gäster också (Kaj och Ingela). Så det blev god mat och lite skit snack. Jenny kom också dit så =) Maten bestod av: Lax, potatis, grönsaker, gos sås och lite annat smått och gott. Fick även efterrätt :) Cheesecake och så chokladpudding, så fick man själv äta det man var sugen på =)

På söndagen blev det ännu fler gäster. För då var det fars dag,-välkomst,-och avskedsfest för Hasse, Robert, Ulf (papporna), Rebecka (välkommen hem), Tobbe och Marika (som åker till Australien snart). Denna dagen beställde vi mat från pizzerian. Jag åt spätta med pommes och remouladsås :) Det var jätte gott, men blev mätt snabbt, så jag orkade inte äta upp allt, inte ens hälften :(

Överhuvudtaget så har det varit en mycket trevlig vecka =)

Idag har också varit en trevlig dag.. Har inte gjort något kul alls, men är ändå på så sjukt bra humör :) Vet inte varför, men är verkligen glad idag. Idag har jag bara jobbat och så städat här hemma. Och där emellan blev det en trevlig pratstund i en röd liten bil nedanför lägenheten =)

Nej, nu får jag avsluta här :)





Kommentarer
Postat av: Sahar

Inspiration "True blood" il Twighlight, Gumman du ser jätte bra ut och halloween dräkten ser jätte bra ut på dej :=D

2009-11-14 @ 18:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0