Roliga nyheter =)

Här kommer lite roliga, konstiga och underliga nyheter i korthet som jag hittade. Vissa av dem är sjukt roliga, den sista är självklart inte rolig på det sättet i och med han dog, men hela historien med att han skulle tacka Gud men dog istället på det sättet han gjorde är lite komiskt.

Fis tvingade plan att nödlanda (6/12-06)
Efter att röklukt spridit sig på planet, som tvingades nödlanda Nashville, påbörjades en ordentlig undersökning på planet av FBI. Efter ett tag kom det fram att en kvinna på planet har en sjukdom som gör att hon får hemska gaser. För att skona övriga passagerare från dessa så tände hon tändstickor för att på så sätt få bort/dämpa den hemska lukten.

Hon tog körlektioner i 27 år (16/10-09)
Hon har spenderat nästan halva sitt liv med att ta körkort. Hon var så dålig att ett antal bilskolelärare gav upp hoppet om henne, men hon gab aldrig upp hoppet själv. Efter 450 lektioner och 13 uppkörningar har hon nu fått sin körkort.

Frusen man ville värma sig - la sig i ugnen (18/2-09)
Mannen som kände sig frusen på sitt jobb hos kökstillverkaren i Ballingslöv hittade en lösning, dock inte den bästa. Han la sig på transportbandet och åkte in i en ugn där han, som han inte räknat med, fastnade. Tur nog fick hans medarbetare syn på detta och lyckades dra ur mannen från ugnen.

Tackade Gud - krossades under altaret (12/9-09)
Då mannen en dag fastnade i en hiss blev han rädd och bad Gud om hjälp. Efter att ha kommit ut ur hissen var han övertygad om att Gud tagit emot hans böner och ville så självklart tacka gud för att ha räddat livet på honom. Han gick till kyrkan och omfamnade altaret som då föll och krossade honom till döds.
Kommentarer
Postat av: *Sandra -Liam's mamma

=) typ sådär 3-4 st typ =)=)



Auja det är ju ändå 1½ månad kvar men jaa ska försöka komma på hur jag ska göra..?!

2009-10-17 @ 01:11:56
URL: http://thestoryinside.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0